Om os / Ejerne

Ejerne

Ægteparret Gitte og Daniel Bro Schmidt ejer sammen lystejendommen Baskærlund, hvor de driver opstaldningsvirksomheden Baskærlund med opstaldning i boks og løsdrift nær Århus.

 
Gitte (født 1982)
Gitte er en rigtig ridepige.

Lige siden hun som 8-årig begyndte at ride, har heste fyldt en stor del af hendes liv.

Som 15-årig fik hun overtalt sine forældre til investere i en hest - Marcelle.
Dengang var interessen mest spring og al fritid gik i stalden og til ridestævner.

Efter sin første hest Marcelle har Gitte i dag sin ridehest Gateau (i  daglig tale "Lille Bøv"), som hun rider dressur på.

I det "civilie" liv er Gitte uddannet læge og ved at specialisere sig inden for specialet gynækologi/obstetrik. I takt med øget arbejdspres og familieliv er rideambitionerne med årene sat lidt ned, men ikke interessen. I dag er det dressur, som er i højsædet.
 
Daniel (født 1980)
Daniels interesse for heste er kommet med Gitte - og startede vel egentlig ud med logikken "er Gitte glad, så er jeg glad". Ikke destor mindre er Daniel nu ret hurtigt blevet forelsket i hestelivet, omend han helst holder sig på jorden.
Hvor mærkeligt det end lyder - ja, så nyder Daniel at fodre, feje, trække heste ind og ud... og ikke mindste at køre på sin fine Ferguson og rive ridebanen.
 
Når Daniel ikke gør sig som "bonderøv" på´Baskærlund, er han ansat som Adm. direktør i en større virksomhed.
 
Småfolk
Vores lille datter Lea fra september 2010 er allerede godt på vej til at blive en rigtig ridepige - hun nyder særligt samværet med sit lille hvide muldyr, Mulan.
Mulan er Baskærlunds maskot - hun går sammen med unghestene i vores "følbørnehave".

Adam er en sej lille gut fra 2012. Han er vild med landlivet og ses ofte med en skovl eller en trillebør - i gang med at arbejde.
BASKÆRLUND - Opstaldning nær Århus | CVR: 3401952 | Skivholmevej 34, 8471 Sabro  | Tlf.: 26171220 | stald@baskaerlund.dk